Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

 

Wie is de verrader van Venlo?

Tussen €15,00 en €30,00

  • : Tussen €15,00 en €30,00
  • " 24 May. 2017
  • : Sport en Spel
  • : 22-07-2017 04-09-2017
  • : 10 x

Omschrijving

WIE MOLT ER in Venlo, weet jij het?

https://www.leef7.nl/wat-te-doen-in-venlo/

Familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest aan het organiseren, dan ben je aan het goede adres. Professionaliteit, creativiteit en passie zijn slechts een paar woorden om Leef 7 te omschrijven. Kies een locatie, zorg voor een leuke groep dan zorgen wij voor een verrassend leuk uitje. Met als sterke en eerste nieuwkomer Wie Molt Er de unieke WIDM ervaring!

Ervaar nu de spanning en sensatie van WIDM zelf!Ben je opzoek naar een activiteit en heb je altijd al Wie Is De Mol willen spelen? Dit is jou kans, Leef 7 presenteert Wie Molt Er! De WIDM ervaring wat je nog lang zal herinneren. Wie is te vertrouwen en wie is de verrader? Kortom, wie is de MOL in jullie groep?

In dit drie uur durende uitje wordt je meegenomen in een spel vol verraad en bedrog. In Wie Molt Er komt alles voorbij zoals jokers, executie of grote mollenacties. Klopt jou hart ook sneller bij het zien van de groene en rode schermen? Kunnen jullie een portofoon opdracht met succes voltooien? Wie is de persoon die telkens de groep op het verkeerde been zet en wie weet de opdrachten in het diepste geheim constant te verpesten? Zou de vage kennis, de slimme collega of je eigen vriend de mol zijn? Niets is wat het lijkt in dit spel vol spannende opdrachten. Weet jij de mol te ontmaskeren of ben jezelf de verrader van de groep?

PraktischEven alles kort op een rijtje- Een drie durende beleving, met spannende en leuke opdrachten- Een enthousiaste presentator, die niet veel onderdoet voor Art Rooijackers.- Een gewenste locatie naar eigen keuze- Vooraf wordt er in het diepste geheim via de mail een mol gekozen.- Er worden groepen gemaakt van 8 tot 15 personen, elke groep heeft een mol

Tot bij Leef 7!

https://www.leef7.nl/wat-te-doen-in-venlo/

Gegevens uitje

Wie is de verrader van Venlo?

Adres & locatie naar keuze
5922
Uden

M.: 0643946533

Neem contact op

Neem contact op

Doorsturen

Stuur dit uitje door naar een vriend(in)

n