Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

 

Boerensport in de Wei

Tussen €15,00 en €30,00

  • : Tussen €15,00 en €30,00
  • " 13 Jan. 2016
  • : Sport en Spel
  • : 01-02-2016 31-07-2017
  • : 89 x

Omschrijving

Wil je het echte wei-gevoel beleven? Dan is dit jouw uitje!

Met z’n allen op de platte wagen en met de trekker naar de wei. Bij Boerensport in de wei gaan de teams het tegen elkaar opnemen bij zes echte boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. Voor de echte landrotten onder ons: we kunnen het vlotten bouwen ook vervangen door een droog onderdeel.

Bij Boerensport in de wei kan het er soms fanatiek aan toe gaan. Maar bovenal wordt er veel gelachen. Collega’s in actie op de trekker of op klompen, dat levert gegarandeerd komische momenten op. Natuurlijk is er voor de winnaar van de Boerensport in de wei;  oftewel het beste boerenteam een leuke prijs te winnen.

Wees welkom Bij Aaltje aan de Linie! Of het nu om een leuk bedrijfsuitje, een gezellige familiedag of een zakelijke meeting gaat; Bij Aaltje wordt het altijd een succes.

Want de locatie direct aan de Grebbelinie is uniek, het eten uitstekend en de belevenis onvergetelijk.Want waar mag je nou zelf op de trekker rijden? Waar heb je tijdens de vergadering uitzicht op de koeien in de stal? En waar krijg je de lekkerste hamburgers van eigen vee? Dat kan alleen Bij Aaltje!

Gegevens uitje

Boerensport in de Wei

Zegheweg 49
393MR
Woudenberg

T.: 0332861801

Neem contact op

Neem contact op

Doorsturen

Stuur dit uitje door naar een vriend(in)

n