Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

Vandaag vinden er in Rotterdam 355 uitjes plaats. Te veel keuze? Klik dan hierboven op "Gedetailleerd uitjes zoeken" en zoom in op categorie├źn van uitjes.

Leuke uitjes in Rotterdam en omgeving?

Hierboven de uitjes in Rotterdam. Uitstapjes in omgeving Rotterdam zoeken? 
Gebruik dan postcode 3089ab bij 'Gedetailleerd uitjes zoeken' of zoek via 'Uitjes zoeken met Google maps'!

dagje weg of dagje uit in Rotterdam

dagje weg omgeving rotterdam uitje uitstapje

Rotterdam en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa en behoort tevens tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. Rotterdam wordt vaak aangeduid als Maasstad, en in de stad treft men vele historische verwijzingen naar de rivier de Maas (Maasboulevard, Maasgebouw, Maasbrug, Maastoren). De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Daardoor was er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is dan ook, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. De stad profileert zich als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers, ook wel aangeduid als Manhattan aan de Maas. Rotterdam is de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline.

wat is er te doen in Rotterdam?

dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje

In Rotterdam is veel te beleven! Wat dacht u van een rondvaart door de haven, een bezoek aan diergaarde Blijdorp. Rotterdam organiseert veel sportieve evenementen, zoals de Bavaria City Racing, de Red Bull Air Race Rotterdam, de Marathon van Rotterdam en het ABN AMRO world Tennis tournament. 

wat zijn leuke uitjes in Rotterdam?

dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje

De moeite van het bezoeken waard zijn de Euromast, de Wilhelminapier, de skyline van Rotterdam, de Kop van Zuid, de Erasmusbrug. Andere moderne bouwwerken zijn de bij elkaar gesitueerde bibliotheek (de Stofzuiger), Blaaktoren (het Potlood) en de Kubuswoningen. Rotterdam heeft ook oude monumenten, want gespaard gebleven zijn de Laurentius- en Elisabeth kathedraal. 

 

dagje weg in omgeving Rotterdam:

wat is er te doen in Delft?

wat is er te doen in Gouda?

wat is er te doen in Hoek van Holland?

wat is er te doen in Kinderdijk?

wat is er te doen in Maassluis?

wat is er te doen in Schiedam?

wat is er te doen in Schipluiden?

wat is er te doen in Vlaardingen?

 

 

 

 

 

 

 

 

In Rotterdam een film uitje
?

Een theater uitje
in Rotterdam?

In Rotterdam een concert
bezoeken?

 

Wilt u uitjes in omgeving Rotterdam zoeken?
Gebruik dan postcode 3089ab bij de UITGEBREID ZOEKEN-button bovenin!

leuk uitje of leuke uitjes in Rotterdam, Zuid-Holland


dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje

 

leuk uitstapje of leuke uitstapjes naar Rotterdam, Zuid-Holland

De vragen: Is er iets leuks te doen in Rotterdam dit weekend?, Wat is er te doen in Rotterdam en omgeving? of Wat is een leuk uitje in Rotterdam met kinderen? laten zich eenvoudig beantwoorden door slim te zoeken met de button "Gedetailleerd uitjes zoeken." Zoek op categorie, met een afstand rond de postcode en u krijgt direct interessante zoekresultaten. Of gebruik de button "Uitjes zoeken met Google maps." Handiger kan niet!

dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje dagje weg omgeving rotterdam uitjes uitstapje