Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

Vandaag vinden er in Den_haag 235 uitjes plaats. Te veel keuze? Klik dan hierboven op "Gedetailleerd uitjes zoeken" en zoom in op categorie├źn van uitjes.

leuke uitjes in Den Haag en omgeving?

Hierboven de uitjes in Den Haag. Uitstapjes in omgeving Den Haag zoeken? 
Gebruik dan postcode 2597ab bij 'Gedetailleerd uitjes zoeken' of zoek via 'Uitjes zoeken met Google maps'!

dagje weg of dagje uit in Den Haag

den haag gravenhage uitje uitstapje

Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult voor een belangrijk deel de rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. De naam van de stad is ook verbonden aan nationale en internationale rechtscolleges, zoals de Hoge Raad. Den Haag is een centrum voor de internationale rechtspraak en vredespolitiek, en is net als New York, Geneve en Wenen een belangrijke VN-stad. Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Verspreid door de stad liggen enkele parken en aan de buitenrand enkele landgoederen die overgaan in onder andere Bloemendaal, Clingendael, Duindigt en Sorghvliet. Ook centrale, parkachtige straten als het Lange Voorhout en de Lange Vijverberg met de grote Hofvijver dragen bij aan de ruime en groene indruk die Den Haag geeft.

wat is er te doen in Den Haag?

den haag gravenhage uitje uitstapje

Leuke dingen om te bezoeken zijn (een rondvaart door de) Avenue Culinaire, Chinatown en de Haagse passage. Boeiend is ook de Panorama Mesdag. En met kinderen gaat u natuurlijk naar Madurodam of attractiepark Drievliet. Interessante musea in Den Haag zijn Escher in het Paleis, galerij Prins Willem V, het Gemeentemuseum Den Haag, het Haags Bus museum, het Haags Historisch museum, het Kinderboekenmuseum, het automuseum Louwman, het Museon, en het museum voor Communicatie (voorheen Postmuseum).

wat zijn leuke uitjes in Den Haag?

den haag gravenhage uitje uitstapje

Den Haag is een oude stad met veel historie. Er is dus veel te bezichtigen in de hofstad, zoals Paleis Noordeinde, het Binnenhof met de Ridderzaal, het Vredespaleis. Daarnaast het Mauritshuis, de Nieuwe kerk, het oude stadhuis, de Grote kerk, het Kurhaus of de Pier in Scheveningen. Bekijk ook de Lange Voorhout of de Gevangenpoort.
 

 

dagje weg in omgeving Den Haag:

wat is er te doen in omgeving Delft?

wat is er te doen in omgeving Hoek van Holland?

wat is er te doen in omgeving Katwijk?

wat is er te doen in omgeving Leiden?

wat is er te doen in omgeving Scheveningen?

 

 

 

 

 

 

In Den Haag een film uitje
?

Een theater uitje
in Den Haag?

In Den Haag een concert
bezoeken?


Wilt u uitjes in omgeving Den Haag zoeken?
Gebruik dan postcode 2597ab bij de UITGEBREID ZOEKEN-button bovenin!

leuk uitje of leuke uitjes in Den Haag, Zuid-Holland


den haag gravenhage uitje uitstapje

 

leuk uitstapje of leuke uitstapjes naar Den Haag, Zuid-Holland

den haag gravenhage uitje uitstapje 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vragen: Is er iets leuks te doen in Den Haag dit weekend?, Wat is er te doen in Den Haag en omgeving? of Wat is een leuk uitje in Den Haag met kinderen? laten zich eenvoudig beantwoorden door slim te zoeken met de button "Gedetailleerd uitjes zoeken." Zoek op categorie, met een afstand rond de postcode en u krijgt direct interessante zoekresultaten. Of gebruik de button "Uitjes zoeken met Google maps." Handiger kan niet!

den haag gravenhage uitje uitstapje