Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

Vandaag vinden er in Arnhem 122 uitjes plaats. Te veel keuze? Klik dan hierboven op "Gedetailleerd uitjes zoeken" en zoom in op categorie├źn van uitjes.

Leuke uitjes in Arnhem en omgeving?

Hierboven de uitjes in Arnhem. Uitstapjes in omgeving Arnhem zoeken? 
Gebruik dan postcode 6882ab bij 'Gedetailleerd uitjes zoeken' of zoek via 'Uitjes zoeken met Google maps'!

dagje weg of dagje uit in Arnhem

arnhem uitje uitstapje

Arnhem ligt zowel ten noorden als ten zuiden van de Rijn, die voert naar Rotterdam. Maar ook aan de IJssel die naar het noorden aftakt. Door de ligging van Arnhem als doorgangsplek tussen West-, Oost-, Noord- en Zuid-Nederland, en als voorportaal van Duitsland, heeft de stad zich kunnen ontwikkelen. De stad Arnhem is tijdens de Slag om Arnhem in WO II door bombardementen grotendeels verwoest. Arnhem is natuurlijk bekend door de trolleybusverbindingen. Het is een groene stad met diverse parken. De Korenmarkt en zijn directe omgeving zijn bekend om de vele kroegen en terrassen. Ook aan de Rijnkade vindt men horeca gelegenheden.

wat is er te doen in Arnhem?

arnhem uitje uitstapje

De na de oorlog herbouwde Sint-Eusebiuskerk -met een uitzichtplatform op 85 meter hoogte- is het symbool van Arnhem. Bekend is ook de John Frostbrug (de beroemde brug te ver). Een informatiecentrum over de Slag om Arnhem bevindt zich aan de Rijnkade onder de brug. Fraaie en historische panden zijn het Duivelshuis, de Sabelspoort, de Sint-Walburgisbasiliek en de koepelkerk. Ook het postkantoor in het centrum van Arnhem en het Presickhaeffs Huys zijn een bezichtiging waard. Ook zeker de moeite waard om te bezoeken zijn Huis Sonsbeek in het Park Sonsbeek en Kasteel Zypendaal.

wat zijn leuke uitjes in Arnhem?

arnhem uitje uitstapje

U kunt in Arnhem diverse musea bezoeken, zoals het het Centrum voor Beeldende Kunst, het Historisch museum Arnhem, Bronbeek -Koninklijk tehuis voor oud-militairen- met een interessant museum, het Museum voor Moderne Kunst Arnhem -alsmede het Beeldenpark-, het Nederlands wijnmuseum, het Openluchtmuseum en het Trolleybus museum. Daarnaast heeft Arnhem natuurlijk Burgers Zoo. In Arnhem kunt u in de Rijnstraat afdalen naar 39 historische kelders uit de 13e, 14e en 15e eeuw. Jaarlijks trekt World Statues in augustus heel veel bezoekers naar het centrum van Arnhem. Ook in augustus is het zomercarnaval Rio aan de Rijn.
 

dagje weg in omgeving Arnhem:

wat is er te doen in Bronkhorst?

wat is er te doen in Doesburg?

wat is er te doen in Hoenderloo?

wat is er te doen in Oosterbeek?

wat is er te doen in Otterlo?

wat is er te doen in Rozendaal?

wat is er te doen in Wageningen?

wat is er te doen in Zevenaar?

 

arnhem uitje uitstapje

 

 

 

 

 

 

 

Leuke uitstapjes naar Arnhem en omgeving?

 

In Arnhem een film uitje?

Een theater uitje in Arnhem?

In Arnhem een concert bezoeken?


Wilt u uitjes in omgeving Arnhem zoeken?
Gebruik dan postcode 6882ab bij de UITGEBREID ZOEKEN-button bovenin!

leuk uitje of leuke uitjes in Arnhem, Gelderland


Kijk ook eens naar deze filmpjes over uitjes in Arnhem:

https://.youtube.com/watch?v=4-hcHJKWcBw                  

<a href="https://.youtube.com/watch?v=o29uWApahEk/" title="link anchor text">Link Anchor Text</a>
leuk uitstapje of leuke uitstapjes naar Arnhem, Gelderland

arnhem uitje uitstapje  


 

 

 

De vragen: Is er iets leuks te doen in Arnhem dit weekend?, Wat is er te doen in Arnhem en omgeving? of Wat is een leuk uitje in Arnhem met kinderen? laten zich eenvoudig beantwoorden door slim te zoeken met de button "Gedetailleerd uitjes zoeken." Zoek op categorie, met een afstand rond de postcode en u krijgt direct interessante zoekresultaten. Of gebruik de button "Uitjes zoeken met Google maps." Handiger kan niet!