Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

 

Manchester by the Sea in Islemunda

Tussen €0,- en €5,00

  • : Tussen €0,- en €5,00
  • " 02 Jun. 2017
  • : Musea, Exposities en Film
  • : 30-06-2017 30-06-2017
  • : 23 x

Omschrijving

Aanvang 20:00 uur

6 OSCAR, 5 GOLDEN GLOBE en 6 BAFTA nominaties voor o.a. Beste Film, Beste Regisseur,Beste Originele Scenario, Beste Acteur.2 Oscars en 2 BAFTA’s voor Beste Originele Scenario en Beste Acteur (Casey Affleck).Golden Globe voor Beste Acteur (Casey Affleck).

Manchester by the Sea vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts.Casey Affleck speelt de rustige klusjesman Lee, wiens overzichtelijke leven in Boston ruw verstoord wordt door de dood van zijn broer.Lee krijgt de voogdij over zijn neefje, het kind van zijn overleden broer.Deze zorgplicht leidt Lee terug naar Manchester-by-the-Sea, het kustplaatsje waar de broers zijn opgegroeid.Hier wordt Lee herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi.Manchester by the Sea is psychologisch uitdagend en op momenten ontzettend grappig, maar dan op een spontane, ongeforceerde manier.

Het verhaal is sterk (en geloofwaardig) en Affleck acteert zo goed dat hij er dit jaar een OSCAR, Golden Globe en een BAFTA mee won.

Gegevens uitje

Manchester by the Sea in Islemunda

Herenwaard 17
3078AK
Rotterdam, Netherlands

Neem contact op

Neem contact op

Doorsturen

Stuur dit uitje door naar een vriend(in)

n