Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

 

Piratendag

Tussen €10,00 en €15,00

  • : Tussen €10,00 en €15,00
  • " 08 Aug. 2017
  • : Kinder- en Ouderactiviteiten
  • : 02-09-2017 02-09-2017
  • : 8 x

Omschrijving

Op zaterdag 2 september vindt de Piratendag plaats in Batavialand! Zowel in het museum, op de werf en op de Batavia zijn piraten en volop piratenactiviteiten voor jong en oud!

Piraten hebben hun kampement opgebouwd en geven een demonstraties van hun vuurwapens. In het museum vertelt een piraat trots over zijn wapens, sommige van de echte piraten-wapens mogen ook aangeraakt worden. Als een echte piraat kunnen kinderen schatgraven en de gevonden schat mogen ze houden! Op de werf kunnen kinderen een piratendiploma halen door onder andere het veroveren van een vlag, bommetje gooien en schatvissen. Zelf een piratenhoed versieren of een piraten handhaak maken behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk zijn alle ambachten ook in bedrijf.

De Batavia wordt deze dag een paar keer veroverd door de piraten, alle kinderen worden opgeroepen om de Batavia te bevrijden van deze ‘slechte piraten’. Een spectaculair gevecht, inclusief kanongebulder! Alle kinderen krijgen een piratenboek, zodat ze helemaal klaar zijn voor het spannende avontuur!

Voor meer informatie en het volledige dagprogramma verwijzen wij graag naar onze website www.bataviawerf.nl.

Gegevens uitje

Piratendag

Oostvaardersdijk 01-09
8242PA
Lelystad

T.: 0320261409

Neem contact op

Neem contact op

Doorsturen

Stuur dit uitje door naar een vriend(in)

n