Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

 

Dirk Scheele "Op vakantie"

Tussen €5,00 en €10,00

  • : Tussen €5,00 en €10,00
  • " 21 Mar. 2017
  • : Kinder- en Ouderactiviteiten
  • : 02-07-2017 02-07-2017
  • : 35 x

Omschrijving

Dirk Scheele "Op vakantie"

Zondag 2 juli 2017 | 14.30 - 15.30 uur | € 6,00 en € 9,50

 

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt zonnig vakantie popconcert! DE kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze echt dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten.

 

Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie ‘’Op Stap met Dirk Scheele’’ die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Maar natuurlijk zal ‘’het insmeerlied’’ wat hij geschreven heeft voor de campagne veilig zonnen van het KWF ook niet ontbreken. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak!’.

 

Over Dirk Scheele

 

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Dikkie Dik en zijn vriendjes en Op stap met Dirk Scheele: op de boerderij.

 

Credits

 

Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

Duur: 60 minuten

 

Spel, liedjes, teksten: Dirk Scheele

 

De toegangsprijzen zijn als volgt: kinderen t/m 15 jaar € 9,50, volwassen begeleider € 6,00.

 

Bij deze voorstelling is, vanaf 8 kinderen, een groepsarrangement mogelijk. De toegangsprijs bedraagt dan € 8,00. Wil je hiervan gebruik maken stuur dan een mail naar info@cabriosoest.nl

 

Kinderen tot 2 jaar gratis toegang. 

Gegevens uitje

Dirk Scheele "Op vakantie"

Openluchttheater Cabrio, Soesterbergsestraat 140
3768MD
Soest

T.: 035-6016868

Neem contact op

Neem contact op

Doorsturen

Stuur dit uitje door naar een vriend(in)

n