Hier vindt u de meeste uitjes van Nederland. Actueel, makkelijk en leuk. Zoek met de blauwe buttons hieronder!

Over ons

Kieseenuitje.nl is een particulier initiatief. Het doel is om mensen zo compleet en duidelijk mogelijk te informeren over hun vrijetijds besteding. Geld verdienen is niet de opzet. U vindt op kieseenuitje.nl dan ook geen storende reclame en pop-ups, zoals op andere websites. Bij hen gaat het juist wel om snel geld te verdienen en ze geven daarom vaak alleen informatie over de reeds bekende attractieparken. Wij gaan er van uit dat u daar niet veel aan heeft.

Ook is het bij andere websites vaak lastig zoeken; u bepaalt niet zelf welke informatie u vindt, maar de meest betalende partij komt bij u in het vizier. Wij houden daar niet van.

Kieseenuitje.nl biedt u dus juist info over de kleinschalige en tijdelijk evenementen, en dan ook nog eens heel handig weergegeven. U kunt zelf de grootte van de regio bepalen, afhankelijk van of u wandelt, fietst of de auto gebruikt! En dan is kieseenuitje.nl ook nog eens veel completer. Nu u kieseenuitje.nl heeft gevonden, hoeft u niet verder te zoeken!

Voor vragen over (de techniek van) de website of tips en ideeen ter verbetering van de website kunt u gebruik maken van ons contactformulier. We proberen u zo snel mogelijk te helpen of te bedanken.